Webudvikling

Webudvikling der virker

Et stærkt webdesign er afgørende for, at hjemmesiden kan tiltrække og fastholde kunder. Men det kan være svært at vide, hvor I skal starte, og det er her, DiaVision kommer på banen. Vi gør design- og planlægningsprocessen nem og overskuelig. Og vi sørger for, at I får en hjemmeside, der viser virksomheden fra dens bedste side og er nem at anvende for jeres kunder.

Godt design behøver ikke koste en million

Et professionelt og website bygger på indsigt og viden om jeres virksomhed, dens værdier, produkter og serviceydelser. Min indsigt om virksomheden tager vi udgangspunkt i markedets bedste designskabeloner og finder den helt rigtige løsning. Vi er eksperter i at lave hjemmesider, der er lette at anvende samtidig med, at de ser godt ud – og som er nemme at opdatere og vedligeholde. Det skal være kreativt, men ikke kompliceret.

Digital på mange platforme

En hjemmeside skal fungere på tværs af platforme og være brugervenlig på alle enheder. Vi hjælper jer med at udnytte de digitale muligheder bedst muligt:

  • Responsivt design: tilpas hjemmesiden til mobil, tablet eller pc
  • App design: gør app’en lækker og brugervenlig
  • Webshop design: skab mere e-handel
  • SEO: gør Google glad med søgemaskineoptimering
  • Opgradér den digitale indsats

Hos DiaVision er vi også tovholdere på mere tekniske projekter. Det er projekter, hvor virksomheden får optimeret sine arbejdsprocesser, fordi vi integrerer information fra forskellige websystemer. Vi har samarbejdspartnere, der er dygtige til teknik, og som sørger for, at det digitale maskinrum fungerer, som det skal. Så sørger vi for, at det kreative design og brugervenligheden er i top og for at styre projektet sikkert i havn.